The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Conducerea Universității Politehnica Timișoara a depus toate eforturile pentru a asigura, în actuala situație generată de pandemie, cele mai bune condiții pentru cazarea în căminele proprii a tuturor solicitanților, precum și asigurarea mesei, la prețuri subvenționate, toate acestea în condiții de siguranță.

Astfel, în primele 5 săptămâni, când majoritatea studenților vor desfășura activități online, vor fi cazate în cămine următoarele categorii de studenți:

  • studenții UPT care lucrează, indiferent de facultatea și anul de studiu;
  • studenții de anul I (indiferent de facultate) care nu dispun de echipamentele necesare pentru a derula activitățile didactice în format on-line;
  • românii de pretutindeni, indiferent de facultatea și anul de studiu.

Cazarea pentru restul categoriilor de studenți, care vor desfășura activități față în față începând cu săptămâna a 6-a de studiu (din data de 26 octombrie 2020), se va desfășura după un program ce va fi comunicat în săptămâna 4 a semestrului I. Numărul maxim de studenți ce vor fi cazați simultan într-o cameră de cămin va fi 3 în cazul camerelor mari și 2 în cazul camerelor mici.

Studenții UPT, care doresc, pot servi masa la Cantina studențească, ce funcționează începând din data de 15 septembrie 2020, de luni până sâmbătă, între orele 11:00-20:00.  Aceasta oferă un meniu diversificat, la alegere, la prețul de 8,00 lei, acoperind o masă cu două feluri.

Serviciile de cazare și masă pentru perioada ulterioară vor fi stabilite în funcție de evoluția situației epidemiologice. UPT a luat toate măsurile pentru igienizarea și dezinfectarea spațiilor de cazare și masă pentru întreaga perioadă în care acestea sunt frecventate de studenți.

INSTRUCȚIUNI privind cazarea și masa studenților Universității Politehnica Timișoara

în anul universitar 2020-2021

  • Studenții ETc care lucrează (indiferent de anul de studiu), precum și studenții din anul I ETc care nu dispun de echipamentele necesare pentru a derula activitățile didactice în format on-line sunt rugați să completeze o cerere tip, astfel:
    • Cerere_tip_1 – pentru studenții angajați;
    • Cerere_tip_2 – pentru studenții din anul I fără posibilități de conectare online, după caz.
       
  • Românii de pretutindeni (indiferent de anul de studiu), vor fi cazați în Căminul 22C, pe baza transmiterii unei cereri tip:

Toate cererile vor fi transmise la adresa de email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.până la data de 27.09.2020.

  • Cazarea pentru restul categoriilor de studenți care vor desfășura activități față în față, începând cu săptămâna a 6-a de studiu (din data de 26 octombrie 2020), se va desfășura după un program ce va fi comunicat în săptămâna 4 a semestrului I.
     

Mai multe detalii se găsesc aici.