The ISETC24 Organizing Committee invites you to attend the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

1. ADMITERE PE BAZĂ DE CONCURS DE DOSARE

Admiterea se face prin echivalarea notei n, pe baza opțiunii candidatului, cu nota obținută la una din următoarele probe de bacalaureat: matematică, fizică sau informatică. Această opțiune nu presupune o examinare propriu-zisă, ci doar luarea în calcul a notei respective de la examenul de bacalaureat.

Media de admitere se calculează astfel:

unde:

m – media de admitere;

n – nota obținută la una din următoarele probe de bacalaureat: matematică, fizică sau informatică;

b – media la bacalaureat.

Mai multe detalii aici

2. ADMITERE PE BAZA CONCURSULUI 

"Electronica între hardware și software"

Mai multe detalii aici

3. ADMITERE PE BAZA UNOR PREMII LA ALTE CONCURSURI RECUNOSCUTE

Mai multe detalii aici

Prin electronică și telecomunicații ești la zi, ești integrat în Europa!

Pentru mai multe informații poți consulta pliantul ETcTI.

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din Timișoara (ETcTI), formează specialiști în inginerie și cercetare pe următoarele direcții de studiu: Electronică Aplicată, Telecomunicații și Tehnologie Audio-Video și Multimedia. O atenție deosebită este acordată informaticii cu aplicabilitate directă în activități industriale moderne: Automotive, Electronics Manufacturing Services (EMS), procesarea imaginilor sau a semnalelor. Facultatea noastră asigură programe post-universitare pentru ingineri care activează în cercetare, industrie sau pentru cei care doresc să urmeze o carieră didactică.

Activitatea educațională este organizată pe trei nivele de studii: învățământ de lungă durată (ingineri, 4 ani), studii post-universitare prin programe de tip Master (2 ani), studii post-universitare prin programe de tip Doctorat (3 ani)Studenții noștri pot efectua stagii de practică și lucrări de diplomă/disertație în cadrul unor companii de renume, acestea fiind parteneri ai școlii noastre. Procentual, cifra de angajabilitate în domeniu a absolvenților facultății de ETcTI este în medie de peste 90% (după ciclul Licență), respectiv de peste 96% (după ciclul Master).

Prin colaborările noastre cu universități din Germania, Franța, Olanda sau Italia, oferim posibilitatea desfășurării unor stagii de practică studențească peste hotare și facilităm interacțiunea între culturi și sisteme educaționale diferite. Prin intermediul conferinței International Symposium on Electronics and Telecommunications (ISETC), oferim posibilitatea tinerilor de a prezenta lucrări științifice de valoare în cadrul unui eveniment consacrat.