The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Deschiderea festivă a anului universitar 2020/2021 va avea loc on-line, în data de 21.09.2020, după următorul program:

Ora 9, pentru toți studenții UPT, conform datelor de conectare primite prin e-mail. Aceasta poate fi urmărită live de toată comunitatea academică pe pagina de Facebook a UPT.

- Ora 11, pentru studenții ETcTI - anul I, conform datelor de conectare primite prin e-mail. Aceasta poate fi urmărită live de toată comunitatea academică pe pagina de Facebook a ETcTI.

- Ora 12, întâlnirea studenților de anul I cu decanii de an, pe serii, în cadrul căreia vă vor fi furnizate informații importante legate de desfășurarea procesului didactic și administrativ.

Studenții anilor II, III și IV licență și I și II master vor începe activitățile on-line, de marti, 22.09.2020, conform cu orarul, în cadrul Campusului Virtual, orele urmând a fi recuperate.

 

 

Daca nu ai primit inca detaliile de conectare, ai urmatoarele 3 posibilitati:

1. Verifica Spam-ul

2. Verifica mesageria telefonului mobil

3. Trimite un e-mail catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. care sa contina CNP sau poza cartii de identitate si vei primi reply cu contul de e-mail UPT si parola.