The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Reînmatricularea se face în baza unei cereri depuse la secretariatul facultății până la data de 29.09.2023 sau pe adresa de e-mail, astfel:

Anul I A, II A, III si IV EA - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Anul I B, II B, I, II, III si IV ENG - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Anul III si IV TST, I, II, III si IV ID - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Anul I si II master - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Model cerere reînmatriculare - taxa de reînmatriculare este de 100 lei

Model cerere revenire din întrerupere studii - taxă de revenire 20 lei

Studentii din anii terminali neexmatriculati și neintegralisti vor solicita intrarea in extensie la adresa de e-mail de mai sus corespunzatoare specializarii urmate

Model cerere intrare in an de extensie, nu se percep taxe pentru intrarea in extensie

 

În situația în care reînmatricularea este condiționată de achitarea prealabilă a unei părți din taxa de școlarizare, achitarea acesteia se poate face până la data de 11.10.2023.