The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează împreună cu Casa de Cultură a Studenților Timișoara tabere studențești, cu o durată de 5 nopți de cazare, respectiv 6 zile, care se desfășoară la munte, la mare şi în Delta Dunării.

Cererile de solicitare a unui loc de tabără se depun de către doritori în perioada 24.05-14.06.2023, la secretariatul facultății la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fizic, în programul de funcționare. Solicitarea conține cererea completată (Anexa 4), iar pentru cazurile sociale sau activități extracurriculare se includ și documentele care atestă acest lucru.

Pot să beneficieze de tabere studenții înmatriculați cu frecvență (licență, masterat sau doctorat), integraliști și cu vârsta până în 35 de ani. Suplimentar mai trebuie să se încadreze în minim una dintre aceste categorii:

  • cazuri sociale – studenții orfani de ambii părinți, cei proveniți din casele de copii sau plasament familial, romi, absolvenți ai liceelor din mediul rural sau din orașe cu mai puțin de 10 000 de locuitori și cei care beneficiază de burse sociale
  • studenți cu rezultate deosebite la învățătură, integraliști – studenții care au promovat toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare (2021-2022) sau în cazul studenților de anul I, integraliști pe semestrul I al anului școlar curent (2022-2023)
  • studenți implicați în activități  extracurriculare  – cei care au avut activități în cadru organizat, al universităților, la diverse manifestări culturale, artistice, științifice, sportive și de voluntariat

Numărul de locuri alocat pentru universitatea noastră este de 107, fiecare facultate primind locuri în funcție de numărul de studenți.

Mai jos găsiți următoarele documente: