The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Dragi studenți ai anului I,

Vă invităm să participați la o primă întânire cu conducerea universității și a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale (ETcTI) care va avea loc în data de 26.09.2022, ora 10,00, sala Auditorium din incinta Bibliotecii UPT (Bdul Vasile Pârvan nr. 2b)

La întâlnire vor participa Președintele Senatului UPT, Prorector UPT, reprezentanți ai companiilor partenere, profesori cu care veți desfășura activități didactice în anul I și studenții merituoși din ani mai mari.

Vă rugăm să fiți prezenți în holul din fața sălii Auditorium de la ora 9, urmând ca în intervalul 9 -10 să primiți carnetul de student și să semnați contractul de studii.

Vă precizam ca in ziua de luni, 26.09.2022, se vor desfășura doar activitățile didactice din intervalul 14-20.

Ați fost deja distribuiți pe serii, grupe și subgrupe, acestea putand fi consultate la LINK. Ele sunt accesibile și de pe Campusul Virtual în care ați fost înrolați (www.cv.upt.ro) unde vă puteți autentifica utilizând numele de utilizator și parola primite deja pe email. 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa ETcTI