Sâmbătă, 14 mai, intrarea se va face între orele 18:00 și 24:00 la expoziția “Explorează trecutul, imaginează-ți viitorul” organizată cu prilejul evenimentului internațional Noaptea Muzeelor 2022.

Cea de-a patra ediție va prezenta vizitatorilor echipamente de telecomunicații, demo 5G precum și o colecție impresionantă de telefoane fixe și mobile.

Nu vor lipsi de asemenea roboți, ochelari inteligenți pentru realitate virtuală, drone, istoria în imagini a celor mai importante invenții din industria telecom, aparate foto și video, tehnică de calcul, telescoape astronomice, și alte surprize pentru toate vârstele.

Cu acest prilej se va lansa provocarea de a realiza împreună cu vizitatorii cea mai mare expoziție de telefoane mobile Nokia în cadrul unui concurs cu premii surpriză.

 

Sunteți așteptați în Timișoara, b-dul Republicii, nr. 21. Accesul este gratuit.

 
Ev ve Ofis taşıma sektöründe lider olmak.Teknolojiyi takip ederek bunu müşteri menuniyeti amacı için kullanmak.Sektörde marka olmak. İstanbul evden eve nakliyat Misyonumuz sayesinde edindiğimiz müşteri memnuniyeti ve güven ile müşterilerimizin bizi tavsiye etmelerini sağlamak.