În Hotărârea de Senat nr.155/16.09.2021 se găsește ”Procedura privind modul de desfășurare a activităților didactice în cadrul Universității Politehnica Timișoara, pe durata semestrul I al anului universitar 2021-2022”.

Semestrul I din anul universitar 2021-2022, activitățile se vor desfășura conform hotărârii de senat, după două scenarii, în funcție de contextul epidemiologic:

Scenariul 1: Participarea studenților la activitățile didactice în sistem mixt, astfel:

  • an I licență – participarea fizică a studenților la toate activitățile didactice, conform programului de desfășurare a acestora, cu respectarea și aplicarea normelor de protecție;
  • anii II-IV licență – participarea în sistem mixt a studenților la activitățile didactice, cu realizarea activităților de curs în regim online, respectiv a activităților aplicative față în față, cu respectarea și aplicarea normelor de protecție;
  • anii I-II master – participarea în regim online a studenților la toate activitățile didactice.
Scenariul 2: Participarea tuturor studenților la activități didactice online.

Scenariul 1 se va aplica atât timp cât rata de incidență COVID-19 nu va depăși pragul de 6 la mie, în municipiul Timișoara. În caz contrar se va aplica scenariul 2.

Conform Art. 4 din prezenta hotărâre, prin care se precizează că se poate aproba punctual participarea la activitățile didactice în regim online a studenților aflați în situații de risc, studenții care se găsesc în una dintre situațiile de risc precizate, sunt rugați să trimită documentele doveditoare pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până joi 23.09.2021.