Concursul se va desfășura în perioada 20-22 noiembrie 2020, în mediul online.

Concursul este dedicat studenților și elevilor de liceu, reprezentând o oportunitate educațională excelentă. Veti avea ocazia să vă testați și îmbunătățiți abilitățile de programare, sub îndrumarea mentorilor experimentați care vă vor sta la dispoziție. Grupați în echipe de maxim 5 persoane, veți avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice. Cele mai bune proiecte pot câștiga premiile oferite de sponsori sau premiul cel mare, în valoare de 2000 euro.

Pe lângă partea de programare efectivă, pregătim alături de partenerii noștri numeroase activități, challenge-uri și alte suprize, dar și sesiuni de conferințe și workshop-uri susținute de traineri și speakeri internaționali, care vor aborda atât teme tehnice, cât și de interes civic sau antreprenoriat.

Acest eveniment este organizat de Liga AC, cu suportul Universității Politehnica Timișoara, Ambassade de France en Roumanie, Institut français de Roumanie și mulți alți sponsori și parteneri.

Înscrierile se pot face pe https://unihack.eu, (nu există taxă de participare), unde se găsesc și mai multe informații despre eveniment. De asemenea, aveți și o scurtă prezentare a evenimentului AICI.