The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

 


Hella Electronics România şi Universitatea Politehnica Timişoara au încheiat, din mai 2007, un acord de parteneriat, care are ca scop pregătirea în cele mai bune condiţii a studenţilor, fiind sprijiniţi atât de cadre didactice de la disciplinele de specialitate cât şi de specialişti din cadrul departamentului de Cercetare-Dezvoltare al Hella Electronics România, prin:


· Seminarii, sesiuni de lucru, ateliere şcolare,


· Cursuri şi instruiri,


· Teme de proiecte de diplomă şi master,


· Diverse sponsorizari pentru lucrări ştiinţifice sau participări la simpozioane ştiinţifice,


· Oferte de lucru pentru studenţi în regim temporar sau cu normă parţială.


 


Hella Electronics România srl. face parte din concernul Hella (www.hella.com), o companie de familie cu sediul central în Germania, ce activează la nivel global cu peste 24.000 de angajaţi.


 


Hella Electronics România srl. produce din iunie 2006, la Timisoara, componente auto cu module electronice pentru firme de renume din industria auto cum ar fi concernul Volkswagen, Daimler-Chrysler, Renault, MAN şi alţii. Proiectele de dezvoltare au început din noiembrie 2006, cu dezvoltare de software pentru microcontrollere ce implementează funcţionalităţi de confort şi securitate a automobilelor.


Website : www.hella.ro


 


Anunturi de angajare



  1.  Embedded Software Developer detalii (postat pe 7.02.2011)

  2. Instrumentation Engineer detalii (postat pe 7.02.2011)

  3. Quality Project Planner detalii (postat pe 7.02.2011).

  4. System Test Engineer detalii (postat pe 7.02.2011). 


Proiecte de diploma


 


Burse


 


Practica