The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024
Dragi studenți,
Știm că ați vrea să faceți multe, dar că timpul e întotdeauna o problemă. Cine poate să le facă pe toate? Cursuri, laboratoare, antrenamente, ieșiri cu prietenii, timp petrecut cu familia.
Și nouă ne-ar plăcea ca săptămâna să aibă vreo 10 zile, din care vreo 5 să fie weekend, dar nu se prea poate. Așa că vă invităm să învățăm împreună cum putem să valorificăm cel mai bine timpul pe care îl avem, în cadrul primului modul de competențe antreprenoriale intitulat „Eficientizare prin creativitate” susținut de Ciprian Todea – Innovation Manager la Continental Romania.
Locuri sunt puține, doritori mulți, drept pentru care vă invităm să vă înscrieți pe site-ul proiectului https://ovdip.upt.ro la secțiunea Campus virtual. Mai multe informații despre modul și nu numai, puteți obține din afișul atașat, de pe site sau de pe pagina de facebook a evenimentului, dar și de la coordonatorul acțiunii, Ciprian Dughir (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).
Această acțiune este organizată prin proiectul POSDRU/156/1.2/G/136302, Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici şi dinamizarea relaţiei în tripleta universitate-student-companii, pentru un învăţământ superior tehnic performant – OVDIP.​
Afis Modul 1 OVDIP