The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Intrucât admiterea la ciclul de studii universitare de master se va desfăşura în luna septembrie, BCA a aprobat efectuarea de preînscrieri în perioada 25.06-29-06.2012, pentru absolvvenţii UPT. Aceasta constă în depunerea dosarului şi achitarea taxei de 100 lei. Taxa de confirmare de 100 lei se va achita în toamnă. Pentru studenţii care se vor înscrie abia în luna septembrie taxa de înscriere va fi de 150 lei.


Dosarul de înscriere va cuprinde :


Dosar plic, Cererea de înscriere, Chitanta de 100 lei (se achita la secretariat et II, corp B).INSCRIERILE SE FAC LA SECRETARIATUL CATEDREI DE COMUNICATII, ET II, CORP B.


In septembrie, aceste dosare se vor completa cu diploma de bacalaureat, adeverinţa de absolvire (ambele în original), adeverinţa medicală, 3 fotografii tip buletin, pentru absolventii promotiilor anterioare declaratii notariale cu referire daca au mai fost inscrisi sau absolvit un curs de Master.