Stimați studenți!

Conform cu HS 155/16.09.2021, în conditiile în care rata de infectare este sub 6/1000, activitățile la anii II, III si IV Licență se vor desfășura după scenariul 1, astfel:

Activitățile de curs - online;

Activitățile aplicative - laborator, seminar, proiect - față în față;

Toate activitățile didactice vor începe de luni, 27.09.2021 ora 14.00.

Pentru activitățile aplicative, în vederea respectării normelor de protecție în contextul pandemic, fiecare subgrupă a fost împărțită în două echipe. Grupele și subgrupele pot fi consultate la avizierul electronic. Pentru o subgrupă echipa 1 este definită de la primul student până la linia de separare îngroșată, cea de a doua echipă începând de sub linia de separare până la ultimul student din subgrupă. Astfel fiecare echipă este constituită din maxim 8 studenți. Echipele 1 vor efectua activitățile aplicative față în față în săptămânile impare, în timp ce în săptămânile pare activitățile aplicative, pentru echipele 1 vor fi efectuate în regim online, toate echipele impare simultan în slotul de 2 ore de activitati online prevazut în orar. Echipele pare vor veni pentru activitățile practice în săptămânile pare, în săptămânile impare efectuând activități online în același slot de 2 ore.

Pentru a putea asigura normele de protecție, vă rugăm să respectați cu strictețe împărțirea pe echipe, pentru a nu fi puși în imposibilitatea de a nu efectua activitățile din cauza depășirii numărului maxim de studenți în laborator.

Orarul poate fi consultat aici cu rezerva că poate suferi modificări.

Legat de normele de protecție: 

Accesul în clădirea facultății se face numai cu mască, purtată corect, aceasta acoperind nasul și gura.

Pe tot parcursul desfășurării activităților, dar și în toată perioada în care se află în clădire, studenții și cadrele didactice vor purta masca de protecție astfel încât aceasta să acopere nasul și gura.

Nu vor avea acces în clădire persoanele cu o temperatură mai mare de 37,3° Celsius.

Se limitează deplasările în sala în care se desfășoară activitățile didactice și în spațiile comune/alte săli.

Pe tot pacursul derulării activităților, se vor respecta regulile de igienă.

În cazul în care  în timpul orelor de curs/seminar/laborator un student prezintă simptomatologie specifică COVID-19 care, (febră, tuse, dificultăţi respiratorii, diaree, vărsături, mialgii, stare generală modificată) revenirea la activităţile didactice pentru realizarea cărora se impune prezenţa fizică în instituţia de învăţământ superior, respectiv în cămin, se face cu adeverinţă medicală, eliberată de medicul curant/medicul de familie, cu precizarea diagnosticului și confirmării stării de sănătate.

INSTRUCȚIUNE PROTOCOL IZOLARE STUDENȚI CAZAȚI ÎN CĂMINE

 În cazul în care un cadru didactic este infectat sau in izolare veti fi anuntati punctual asupra modului de desfasurare a activitatilor la disciplina respectiva.

Succes in noul an universitar!