The ISETC24 Organizing Committee invites you to the 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications, Timisoara, Romania in November 7-8, 2024

Fond de burse 1.394.973 lei

Burse studiu licenta - lista actualizata

Burse studiu masterlista actualizata - din motive de fonduri insuficiente, la categoria 9,60, departajare s-a facut in functie de media de admitere

Burse sociale licenta - mentinere in luna aprilie (mai putin studentii care nu au obtinut nici-un credit in sesiunea de iarna)

Burse sociale master - mentinere in luna aprilie (mai putin studentii care nu au obtinut nici-un credit in sesiunea de iarna)

Colectarea dosarelor de bursa sociala, pentru sem II va incepe probabil in mai, sau nu, in functie de deciziile guvernului in ceeace priveste masurile impotriva pandemiei.

Daca aveti intrebari la listele de burse puteti sa mi le adresati la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana cel tarziu 07.04.2020.

Studentii care nu au avut bursa in semestrul I pot deja sa imi trimita un extras de cont la aceeasi adresa de e-mail de mai sus. Bancile partenere sunt: BRD, ING, BCR, Transilvania si Raiffeisen.